Home | Behandelingen | Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Het berekenen van je Bioritme aan de hand van je geboortedatum geeft inzicht in de manier waarom je veroudert. Wanneer we dit weten kunnen we er op anticiperen en zo de kenmerken afremmen en zelfs voorkomen.

Door deze precieze aanpak kunnen we specifieke kenmerken zoals couperose, wallen en kringen, grote poriën, zwarte puntjes, pigmentvlekken, een doffe teint enz. rechtstreeks aanpakken.

Ook qua lichaamsverzorging gaan we verslapping van de huid, striemen, gesprongen aders, vochtophoping, cellulite doelgericht behandelen en voorkomen. Je krijgt inzicht in hoe jouw veroudering zich manifesteert.

Door thuis dagelijks de juiste combinatie en jouw persoonlijk afgestemde producten te gebruiken kom je in balans en dat zie je!

Schoonheid begint vanbinnen. Gedaan met lukraak producten te kopen die je systeem vervuilen en niet voldoen aan je vereisten. Vraag naar jouw persoonlijke bioritme berekening!

Unieke handelingen inclusief bij “elke” gelaatsverzorging!


  • Lymfedrainage: reiniging van binnenuit, het activeert de stroming en revitaliseert je hele circulatie en wordt beschouwd als jouw levenselixir. Het is dan ook heel belangrijk om de flow te herstellen en te houden.
  • Chromatherapie: kleur- en licht wordt al eeuwen gebruikt, zowel fysiek als energetisch. Het regenereert de cellen en brengt balans in je chakra’s, afzonderlijk afgestemd per element en de daar bijhorende kleur in de vorm van licht.
  • Oogverzorging: door aangepaste drainage rond de ogen samen met kleur en licht, massage, oogmasker en contourcrème.
  • Lifting van de huid door het gebruik van de specifiek gekozen producten, massage, licht en drainage en het stimuleren van bepaalde punten in het gelaat.
  • Ontspannende Massage van het gelaat, decolleté, hals nek en schouders. Stimuleert de doorbloeding en de cel vernieuwing.
  • Met uitzondering van de Mini Lift.

Zalige combinaties makkelijk te combineren met je gelaatsverzorging:


  • Short trip to heaven: rug- en nekmassage 35€
  • Uitbreiding op de oogverzorging voor wallen en kringen 25€
130€

Quantum Gelaatsverzorging

130€ (60 min) of 150€ (80 min)
Wanneer en zo vaak je er zelf behoefte aan hebt, al dan niet afgewisseld met een andere gelaatsverzorging. Inclusief thuisregime.

Wereldprimeur! Ervaar een diep gevoel van duurzaam geluk met de “Quantum Elementen” lijn. De eerste Energetische en Quantum gecertificeerde professionele huidverzorging in de wereld. Deze revolutionaire manier van werken en diagnosticeren werkt op uiterste precisie van de emotie, waarvoor je op dat moment het meest ontvankelijk bent en zelf voor gekozen hebt.

De holistische aanpak zorgt voor een maximaal resultaat in de weg naar emotionele balans. We werken op sub-atomisch niveau (lichtniveau). Ieder van de 5 elementen geeft balans aan een van de 5 emoties, een bron van geluk.

Inclusief ondersteunend product (ter waarde van 50€) voor thuisgebruik. Aangepast aan jouw emotionele staat van 'zijn', zal dit het geluks- en ontspanningsgevoel -bereikt tijdens je professionele behandeling – verder gezet worden.

Ervaar ook de Quantum Lichaamsverzorging en de Quantum Massage!

85€

Harmony

Om de 6 tot 8 weken
Een energetische verzorging volgens het seizoen en/of de kenmerken die het gelaat vertellen via gelaatsanalyse. De behandeling omvat een volledige gelaatsverzorging met een voetbad, die je stroming activeert en een hoofdhuidmassage waardoor je uit je hoofd komt en stopt met nadenken… rust. De lymfedrainage reinigt langs binnenuit, je lichaam herbront.

75€

Pure

Om de 6 tot 8 weken
Rustgevende volledige gelaatsverzorging waarbij we telkens 1 element behandelen volgens je persoonlijke gelaatsanalyse of per seizoen. Wat heeft jouw huid nodig om er terug stalend en jong uit te zien en je ook zo te voelen?

80€

Forever Young

Kuur van 5 weken na elkaar, elke week een ander element
Breng jezelf opnieuw in balans door deze reis door de 5 elementen. Aan elk element zijn organen, seizoenen en zowel fysieke als psychische kenmerken gelinkt. Door deze complete aanpak komt je lichaam en de daarbij horende kenmerken van je fysieke en emotionele lichaam in evenwicht met je ware zijn.

Vooraf is het nodig om enkele keren een gelaatsverzorging met het element metaal te krijgen om alles in beweging te brengen, meestal is dit 2 tot 3 keer. Vaak is het niet nodig wanneer je thuis al een tijdje de Phyto 5 producten gebruikt.

Je kan het koppelen aan de bijhorende lichaamsbehandelingen voor een nog completer resultaat.

45€

Mini-lift

45€ per keer of 120€ voor 3 x op 1,5 weken
Lift je gelaat en haal de vermoeidheid weg, je zal er stralend en gezond uit zien na deze kuur! Dit is een korte verzorging en omvat reinigen, peelen, lymfedrainage, dagcrème.

Maximaal resultaat behaal je door thuis dagelijks het kleimasker metaal te gebruiken gedurende 2 weken.

110€

New mama

Zo vaak je er zin in hebt, zie ook kuur
New mama back in shape

Het ideaal geschenk voor een kersverse mama. Eventjes tijd voor jezelf, jouw baby mag ook meekomen!

Gelaatsverzorging met drainage en bloem op de buik wat zal helpen om snel terug te herstellen na je zwangerschap. Brengt evenwicht, versteviging in het lichaam en rust in de geest.

80€

Man

Om de 6 tot 8 weken
Verzorging op maat, relaxerende en zuiverend gelaatsverzorging met gelaatsdrainage, massage van gelaat, hals, nek en schouders.

60€

Youngster

Zo vaak als je zelf verkiest
Heb je puistjes, zwarte puntjes, glimmende huid of net een heel droge huid? Aangepaste reinigende gelaatsverzorging inclusief het verwijderen van zwarte puntjes. Advies hoe jouw huid thuis te verzorgen en terug happy te maken.