Home | Behandelingen | Laserkabinet

Laserkabinet

Volgende data: 22 mei 2019 en 17 juli 2019

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. Wij verwijderen permanent het overtollig lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line laserapparatuur!

Hoe werkt het?


 • Dankzij het vacuüm wordt de huid zachtjes in het mondstuk getrokken en vervolgens uitgerekt om de huidstrip dichter bij de energiebron te brengen.
 • De energie wordt aangebracht op de huid waar de pigmentcellen verspreid zijn en de bloedstroom wordt vernauwd.
 • De huidstrip is gelaserd en wordt opnieuw losgelaten door het mondstuk.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing!

 • Verhoogde efficiëntie
 • Meer veiligheid
 • Verminderde pijn

Prijs vrouwen per behandeling

140€

Bikini

 

120€

Oksels

 

240€

Onderbenen

 

380€

Volledige benen

 

60€

Borsten

 

70€

Bovenlip

 

80€

Kin

 

140€

Kin & bovenlip

 

50€

Tussen wenkbrauw

 

125€

Buik

 


Prijs mannen per behandeling

120€

Oksels

 

200€

Schouders

 

300€

Volledige rug

 

140€

Baard

 

200€

Buik

 

200€

Borstkas

 

300€

Borst & buik

 

70€

Nek

 

70€

Hals

 

50€

Tussen wenkbrauw

 

Hoe bereid ik mij voor?
Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen. Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Werkt dit voor mijn huidtype?
De Lightsheer Desire is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuste haren (baard) worden gebruikt. Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…

Wat na de behandeling?
Direct na de behandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd. Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24 u nadien niet wassen met zepen.

Waarom Lightsheer Desire?
Met definitieve ontharing met de laser Lightsheer desire maakt men gebruikt van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheer Desire laat toe om selectief veilig en pijnloos te werken dankzij de unieke vacuum kop die de huid samentrekt! Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip (5°). Dit laat toe meer energie op de haarcel af te leveren zonder dat de opperhuid hier schade van ondervindt. Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing. Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 2 maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan.


ELEKTROLYSE

Ook last van grijze, witte of zelfs rode haren? Dan bent u aan het juiste adres. Wij verwijderen deze op professionele wijze door gebruik te maken van elektrolyse-apparatuur!

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen met een tal van voordelen

 • Vernietiging van haarzakjes in plaats van de haren zelf
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Alle soorten haren en lichaamszones komen in aanmerking

Hoe bereid ik mij voor?
Het is noodzakelijk dat de huidtherapeut de haren kan zien tijdens de behandeling. Daarom is het van belang dat u zich minimaal vier dagen voorafgaand aan de behandeling niet scheert of knipt. Ook epileren, harsen of de touwtjesmethode gebruiken vlak voor de behandeling maakt de behandeling niet mogelijk. Zorg ervoor dat de haren lang genoeg zijn om met een pincet te pakken. Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Wat na de behandeling?
Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zijn de haren dunner. Uw huid voelt aan het einde van de behandelperiode glad aan. Ook al zullen de meeste behandelde haren niet meer terugkomen, het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de elektrische epilatie plaatsvinden door bijvoorbeeld hormonale invloed of medicijngebruik. Nieuwe behandelingen kunnen dan weer gewenst zijn. Als de actieve haargroei is verdwenen, zal een onderhoudsbehandeling af en toe nodig kunnen zijn. Een behandelperiode kan variëren van 6 maanden tot 2 jaar.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
Wij reinigen uw huid en bespreken welke haren aangepakt gaan worden. Het ontharingsapparaat stuurt via een klein steriel naaldje een stroomstootje naar het haarzakje. De haar wijst haar hierbij de weg. Door dit stroomstootje komt warmte vrij en gaat het haarzakje kapot. Op deze manier pakt zij de betreffende haarzakje aan. Wanneer het haarzakje vernietigd is, krijgt de haar geen voeding meer en kan deze dus ook niet meer groeien. Tijdens het behandelen kan het elektrisch ontharen een warm gevoel geven, het is echter niet pijnlijk en goed te verdragen. Het haarzakje heeft een opening in de huid, dus we hoeven niet in de huid te prikken. De omringende huid blijft intact.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
De behandelduur is afhankelijk van de hoeveelheid haar, de oorzaak van de haargroei en de groeifase waarin de haar zich tijdens de behandeling bevindt. Het is belangrijk om in het begin van de behandelperiode met regelmaat te komen. De behandelfrequentie kan variëren van wekelijks tot één keer in de zes weken.


FOX LASER

Op zoek naar een snelle maar vooral doeltreffende oplossing om van schimmelnagels en wratten verlost te raken? Door middel van onze Lumenis FOX Laser kunnen wij u hierbij helpen, zonder uw huid of nagels te beschadigen!

Verlossing van schimmels & wratten

Schimmelnagels en wratten zijn nu eenvoudig te behandelen met FOX Laser. Waarom kiezen voor een laserbehandeling?

 • De hardnekkigste schimmels, die al jaren zonder resultaat behandeld worden met poeders en crèmes (of medicijnen), groeien weer gezond uit tot een mooie heldere nagel
 • Ruim 93% van de patiënten heeft baat bij de behandeling
150€

Schimmelnagels prijs per behandeling

 

Wat is een schimmelnagelinfectie?
Tot 14% van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelnagelinfectie, medisch bekend als onychomycose. Oorzaak is een schimmel die zich voedt met keratine (een proteïne in de nagel). Schimmelkolonies floreren in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De schimmelnagelinfectie kan pijnlijk zijn, het lopen beïnvloeden en tot een negatief zelfbeeld leiden. Sommige voorgeschreven medicijnen kunnen bijwerkingen vertonen en geven niet altijd hetbeste behandelresultaat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Twee behandelingen zijn over het algemeen voldoende! Een tussenperiode voorzien van 6 tot 8 weken. Eventuele extra behandelingen zijn afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie. Dat bespreken we tijdens de behandeling, net als de juiste (na)zorg voor de nagels om het terugkeren van de schimmel te voorkomen.

Wat moet ik weten voor de behandeling?
Hou even rekening met de volgende zaken als u schimmelnagels wilt laten behandelen:

 • Sokken en schoenen kunnen direct na de behandeling weer gedragen worden
 • Neem schone sokken mee
 • Nagels lakken kan direct na de behandeling
 • Geen herstelperiode na de behandeling
 • Denk aan preventieve maatregelen voor uw sokken (wassen) en schoenen (inspuiten)
 • Blijf na de behandeling miconazolnitraat gebruiken om herbesmetting te voorkomen

Wat tijdens mijn behandeling?
De behandeling verloopt in volgende stappen:

 • Indien nodig worden de nagels voor de behandeling netjes afgevlakt
 • De laserstraal wordt langzaam in een bepaald patroon over uw nagel bewogen
 • Alle nagels worden behandeld om zeker te zijn dat alle (dus ook de onzichtbare) schimmels worden gedood
 • De behandeling duurt ongeveer 10 minuten per voet

Doet het pijn?
Tijdens de behandeling wordt de laserstraal langzaam over het nagelbed bewogen. Tijdens de procedure kun je een lichte warmte/pijnsensatie voelen.

Hoe snel heb ik nadien weer mooie nagels?
Na ongeveer acht weken zie je het eerste resultaat en de groei van een mooie, heldere en gezonde nagel. Na een aantal maanden als de nagel helemaal uitgegroeid is, is van de oude schimmelnagel niets meer te zien.

Zijn er klinische studies en resultaten?
Onderzoek heeft uitgewezen dat de lasertherapie absoluut veilig is en uitermate effectief in het bestrijden van de schimmel (de mycose). De nagel wordt direct gestimuleerd om weer gezond en helder uit te groeien. Twee maanden na de eerste behandeling kan het geweldige resultaat al zichtbaar zijn!