Home | Behandelingen | Lichaamsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

 

130€

Quantum Lichaamsverzorging

130€ (60 min) of 150€ (80 min), inclusief thuisregime
Wanneer en zo vaak je er zelf behoefte aan hebt

Wereldprimeur! Ervaar een diep gevoel van duurzaam geluk met de “Quantum Elementen” lijn. De eerste Energetische en Quantum gecertificeerde professionele huidverzorging in de wereld. Deze revolutionaire manier van werken en diagnosticeren werkt op uiterste precisie van de emotie, waarvoor je op dat moment het meest ontvankelijk bent en zelf voor gekozen hebt.

Deze holistische aanpak biedt maximaal resultaat in jouw emotionele balans. We werken op sub-atomisch niveau (lichtniveau). Ieder van de 5 elementen geeft evenwicht aan één van de 5 emoties wat zorgt voor een herbronning van geluk.

Inclusief ondersteunend product (ter waarde van 50€) voor thuisgebruik. Aangepast aan jouw emotionele staat van 'zijn' , zal dit het geluks- en ontspanningsgevoel -bereikt tijdens je professionele behandeling – verder gezet worden.

Ervaar ook de Quantum Gelaatsverzorging en de Quantum Massage!

120€

Cocoon

Dit arrangement omvat alles om van top tot teen te ontspannen. Een heerlijke hoofdhuid- en voetmassage, ontspanningsritueel met rainstick en klankschalen brengen je in een diepe staat van ontspanning. Licht en kleurtherapie balanceren je chakra’s, de rug- en nekmassage maakt spanningen los en laat ze vrij. Voedende en reinigende gelaatsverzorging met etherische oliën, massage en masker afgestemd op jouw huid. Wellness in zijn puurste vorm!

120€

Volle maan

Boek jouw gelaats- en lichaamsritueel rond de periode van volle maan voor een nog intensere ervaring!

Beleef een diepe rust, door je te laten meevoeren op de geluiden van de klankschalen en rainstick, gevolgd door een zalige hoofdhuidmassage. Maak op deze manier je hoofd helemaal leeg en kom in contact met je lijf. Het bijzondere reinigingsritueel met een gelaats- en lichaamsscrub wordt afgewassen met zalig warmte kompressen.

De violette kleipakking samen met de kleur- en lichttherapie hebben een harmoniserende werking op lichaam en ziel en werkt in op de meest subtiele energieën van het lichaam.

Goed voor iedereen en geeft bij een dipje de warmte terug die je kwijt was, je word terug in je eigen centrum gebracht.

Werkt zuiverend, hydraterend, tonifiërend en liftend.
Je huid is fluweelzacht...

135€

Forever Young

Bij een kuur van 5 weken met elke week een ander element krijg je gratis een “Algenbad” om thuis verder te kuren

Breng jezelf opnieuw in balans door deze reis door de 5 elementen. Volledige lichaamsscrub en drainage van het lichaam met nadien een lichaamspakking in de klei van het element. Aan elk element zijn organen, seizoenen en zowel fysieke als psychische kenmerken gelinkt. Door deze complete aanpak komt je lichaam en de daarbij horende kenmerken van je fysieke en emotionele lichaam in evenwicht met je ware zijn.

Vooraf is het nodig om enkele keren een metaalverzorging te krijgen om alles in beweging te brengen, meestal is dit 2 tot3 keer. Vaak is het niet nodig wanneer je thuis al een tijdje de Phyto 5 producten gebruikt en er al voldoende 'stroming' is.

Je kan het koppelen aan de bijhorende gelaatsverzorging voor een nog completer resultaat.

115€

Cellulite kuur

115€ of 80€ bij kuur van minimum 1x per week, 8 tot 10 beurten als je thuis zelf al producten aanbrengt

Ontgiften – Afslanken - Cellulite
Korting in de vorm van een product bij aankoop van het thuispakket de cellulitebox.

Tip: combineer met Flow & Detox van Phytocure voor een maximaal resultaat.

Deze Top kuur zoals ze hier in zijn totaliteit aangeboden word is uiterst efficiënt en brengt stroming in een huid structuur waar verkleving zit. Voel je gezond en licht en bruis van energie!

65€

Drainage

Gratis Ionic Brush (lichaamsborstel) bij kuur van min. 8 behandelingen
U zal de energie weer voelen bruisen in uw lichaam, uw huid zal stralen en uw geest wordt wakker geschud. Kortom, u kan er weer tegenaan.

KUUR Feel Good
KUUR Zware benen

120€

New mama back in shape

Voor alle (nieuwe) mama’s en vrouwen die hun inwendig hormonaal evenwicht willen herstellen.

Even tijd om tot jezelf te komen. Uw huid wordt (na de zwangerschap) voorzien van voldoende vocht, mineraliserende elementen en voedende actieve stoffen. Je voelt je mooi en vrouwelijk. De buik krijgt een heel speciale aanpak. Je lichaam wordt gelift!

Deze kuur mag direct na de bevalling, 5 dagen na elkaar of max. 3 dagen ertussen
Voor vrouwen die hun figuur terug willen na de bevalling
Inkrimpen van baarmoeder, volledig laten samentrekken
Vrouwen die niet willen uitzetten bij het verouderen
Vrouwen die energetisch alles terug op punt willen zetten

80€

Gommage Zen

Ontspannend klankritueel met klankschalen en rainstick. Je lichaam wordt zowel vanbinnen als vanbuiten tot diepe ontspanning gebracht. Je hoeft niet te kiezen tussen een lichaamsscrub en een massage want in deze verzorging worden ze gecombineerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de dode huidcellen worden verwijderd. Je bent helemaal zen en klaar voor de zon!

60€

Rugverzorging

Heb je last van gespannen schouders? Een drukke periode gehad, zit je rug vast? Kan je rug een zuiveringsbehandeling gebruiken?

Ervaar de zaligheid van een rugverzorging, afgestemd op jouw behoefte met resultaat!