Home | Behandelingen | Massage

Massage

 

120€

Quantum Massage

120€ (60 min) of 150€ (80 min), inclusief thuisregime
Wanneer en zo vaak je er zelf behoefte aan hebt


Wereldprimeur! Ervaar een diep gevoel van duurzaam geluk met de “Quantum Elementen” lijn. De eerste Energetische en Quantum gecertificeerde professionele huidverzorging in de wereld. Deze revolutionaire manier van werken en diagnosticeren werkt op uiterste precisie van de emotie, waarvoor je op dat moment het meest ontvankelijk bent en zelf voor gekozen hebt.

Deze holistische aanpak biedt maximaal resultaat in jouw emotionele balans. We werken op sub-atomisch niveau (lichtniveau). Ieder van de 5 elementen geeft evenwicht aan één van de 5 emoties wat zorgt voor een herbronning van geluk.

Inclusief ondersteunend product (ter waarde van 50€) voor thuisgebruik. Aangepast aan jouw emotionele staat van 'zijn' , zal dit het geluks- en ontspanningsgevoel -bereikt tijdens je professionele behandeling – verder gezet worden.

Ervaar ook de Quantum Gelaatsverzorging en de Quantum Lichaamsverzorging!

65€

Deep relax

Hoofdhuid – Voet – Rug- en nek massage
Wanneer je hoofdpijn hebt, je hals vast zit en je niet kunt stoppen met nadenken... Voel je terug goed en vrij van spanning na deze rustgevende behandeling speciaal om je hoofd schouders en nek te verlichten.

Leef zonder spanning en krijg opnieuw een fris en helder hoofd!

75€

Peacefullness

Volledige lichaamsmassage
Kom helemaal tot rust en gun jezelf een moment van diepe ontspanning kom in peace met jezelf...

De auraflora nevel reinigt je energieveld en zorgt voor een diepe ontspanning in heel het lichaam. Met kleur en licht therapie ordenen we de energie punten in het lichaam en activeren we het zelf genezend vermogen van het lichaam. De klanken en trillingen van de klankschaal harmoniseren en ordenen het lichaam en brengen het opnieuw in balans. Het lichaam wordt gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en bereiden je helemaal voor op een helende massage.

Volledige lichaamsmassage inclusief hoofd en gelaat, handen en voeten. Biologische massageolie en etherische oliën, kleur en lichttherapie.

40€

Short trip to heaven

Rug- en nekmassage
Ontspannend klankritueel met klankschalen en rainstick. Je lichaam wordt zowel vanbinnen als vanbuiten tot diepe ontspanning gebracht. Daarop volgt de manuele massage met de zalige biologische massageolie van Phyto 5.