Home | Behandelingen | Permanente make-up

Permanente make-up

Volgende datum: 8 mei 2019

Altijd gedroomd van mooie wenkbrauwen en een perfecte eyeliner zonder deze elke dag te moeten tekenen? Zijn je lippen niet helemaal symmetrisch of mogen ze net wat voller? Het kan! Uit onderzoek blijkt dat wanneer je het accent op je ogen en je lippen legt je er jonger uit ziet! Geaccentueerde ogen en volle wenkbrauwen ‘liften’ je gelaat en zorgen voor tot wel 70% van je gelaatsexpressie.

Iedereen is uniek en omdat er verschillende technieken zijn is er altijd eerst overleg en worden de mogelijkheden en de juiste prijs besproken. Bij de lippen contour en de eyeliner en/of kajal aan de ogen is er altijd een nabehandeling inbegrepen, ongeveer 4 weken later.

250€

Lippen contour

De omtrek van de lippen. Nabehandeling inbegrepen.

175€

Full lips

Prijs per sessie. Deze behandeling is naar keuze 1 tot 2 maal nodig.

200€

Microblading

Bij de microblading worden eerst de kleur, vorm en stijl besproken en voorgetekend met een potlood. Als dit bepaald is worden er krasjes gemaakt in de huid die met pigment worden opgevuld. De huid wordt verdooft met een crème voor de pigmentatie begint. Nadien zal de juiste kleur zich ontwikkelen door het huidvernieuwingsproces. Het resultaat blijft ongeveer 2 jaar. Tegenwoordig worden er soms verschillende technieken door elkaar gebruikt voor een natuurlijk resultaat zoals de “ombre” en de “poederwenkbrauw”.

250€

Eyeliner small

Bovenste ooglid. Nabehandeling inbegrepen.

300€

Eyeliner medium

Bovenste ooglid. Nabehandeling inbegrepen.

350€

Eyeliner large

Bovenste ooglid. Nabehandeling inbegrepen.

150€

Kajal

Onder het oog. Nabehandeling inbegrepen.

-50€

Eyeliner en Kajal samen

Wanneer je de “Eyeliner” en “Kajal” samen laat tatoeëren krijg je €50 korting op het totale bedrag.

Removel

De prijs wordt bepaald afhankelijk van de grootte van het te verwijderen oppervlak.