Home | Behandelingen | Wenkbrauwstyling

Wenkbrauwstyling

Geeft meer expressie aan je gelaat zonder dat je gemaquilleerd bent!

Wenkbrauwen zijn uitgegroeid tot één van de grootste schoonheidsobsessies van de laatste jaren. Ze bepalen in sterke mate de vorm van je gezicht. Perfect gemodelleerde brows doen je er jonger en karaktervoller uitzien. Ze kunnen je algemene uitstraling maken of kraken. Dus, dan wil je toch liefst dat ze er flawless en verzorgd uitzien?

Ze worden vakkundig uitgemeten om op die manier de ideale wenkbrauwvorm voor je gelaat te bepalen. We gaan jouw wenkbrauwen shapen, trimmen en waxen.

Door middel van eyebrow tinting (kleuring) kunnen we ook wenkbrauwen met lichte haartjes een mooie vorm geven. Je kan deze kleur tot vier weken lang behouden.

Je kan ook kiezen voor de brow-hype van het moment, namelijk hennabrows van Browtastic. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes maar ook de huid. Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect.

Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor microblading of micropigmentatie gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.

25€

Make-up

Uitmeten – make-up brow

20€

Naturel

Uitmeten - epileren – harsen

30€

Tinting

Uitmeten - epileren – harsen – kleuring

35€

Henna

Uitmeten - epileren – harsen – henna kleuring

12€

Kleuren van de wenkbrauwen

 

10€

Epileren van de wenkbrauwen

 

12€

Kleuren van de wimpers